Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Blijham

22 juni 2021 -19:00 - 6 juli 2021 -22:00

Gratis

Ja hoor! Er staat, na lang wachten, weer een basiscursus training geven op het programma. Samen met VC Blijham organiseren we op de dinsdagavonden 22 juni en 6 juli deze cursus.

Tijdens de cursus gaan we in op de basisprincipes bij het training geven (pedagogiek en didactiek). Dit doen we aan de hand van praktische voorbeelden in de zaal. Tijdens de praktijk komen ook de basistechnieken aan de orde.

Beide cursusdagen starten met een kort theoriedeel waarna we snel het veld op gaan om de theorie in de praktijk te oefenen. Tijdens de cursus krijg je antwoord op vragen als: hoe organiseer ik een training, hoe zorg ik dat iedereen gemotiveerd is, hoe ga ik om met niveauverschillen en wat te doen bij lastige situaties. Maar natuurlijk ook: waar moet ik op letten bij de verschillende technieken, observeren en aanwijzingen geven.

Deze basiscursus wordt gefinancieerd vanuit het lokaal sportakkoord, deelname is dus gratis. Dit betekent dat deelnemers van de verenigingen uit Blijham, Onstwedde, Wildervank en Pekela voorrang krijgen bij inschrijving. Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers.

Gegevens

Begin:
22 juni 2021 -19:00
Einde:
6 juli 2021 -22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

TrainerLeert.nl
Telefoon:
0650626550
E-mail:
info@trainerleert.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sporthal De Stelling, Blijham
Raadhuisstraat 23A
Blijham, 9697 PN Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Aanwezigen: 12 / 16

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

%d bloggers liken dit: