Volleybaltrainer 2

De opleiding Volleybaltrainer 2 leidt op tot een volleybaltrainer die werkt binnen verenigingsverband met mini’s, jeugd, recreanten en/of senioren tot en met de 2e klasse van de regio.

Opzet van de opleiding

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten/workshops van 3 uur onder leiding van een opleider. In deze bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een training, methodiek, didactiek en tevens worden alle volleybaltechnieken behandeld. De opleiding bereidt je voor op het doen van PvB (proeven van bekwaamheid) 2.1 Training Geven van de Nevobo. Als je deze PvB met goed gevolg hebt gedaan, ontvang je het officiële trainersdiploma en de licentie van de Nevobo.

Daarnaast krijg je in de opleiding een aantal opdrachten die je in je eigen praktijk uitvoert bij het team waaraan je training geeft. De ervaringen die je daarbij opdoet neem je mee naar de vijf bijeenkomsten, waar hier op ingegaan en op verder gebouwd wordt.

Opleidingsduur en opleidingskosten

De opleidingsduur is, uitgaande van 4 workshops, ongeveer 3 maanden. De kosten voor de opleiding bedragen € 340,- per persoon. Dit bedrag is INCLUSIEF examengeld voor PvB 2.1

Toelatingsvoorwaarden

  • lid van de Nevobo
  • 16 jaar oud
  • als trainer of assistent trainer een team begeleiden op het niveau van de opleiding

In Company of individuele inschrijving

Een volleybalvereniging kan de VT-2 opleiding in eigen huis halen. De club regelt de accommodatie en de deelnemers, trainerleert.nl verzorgt de opleider en het programma. De kosten voor deze “in-company” VT-2 bedragen € 3000,-  Het maximum aantal deelnemers is 16, in dat geval zijn de kosten per persoon dus nog geen € 190,-. Het staat de organiserende vereniging vrij om (ook) deelnemers te werven bij omliggende clubs. Wanneer de organiserende vereniging aan trainerleert.nl toestaat om individuele deelnemers toe te voegen, dan ontvangt de club hiervoor een korting.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de VT-2 opleiding via het inschrijfformulier. Voor opleidingen die in samenwerking met een vereniging worden aangeboden gelden soms andere inschrijfvoorwaarden.

Na inschrijving neemt trainerleert.nl contact met je op voor de verdere afwikkeling.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze opleidingen kun je bellen naar trainerleert.nl op telefoonnummer 06 50626550 of een email sturen naar  info@trainerleert.nl

%d bloggers liken dit: