Hoe gastvrij is jouw vereniging?!

Ook in 2017 zet de Nevobo zich weer in voor zoveel mogelijk plezier in en om de (beach)volleybalvelden. Tijdens de Week van het Sportplezier, dit jaar van 4-12 maart, staat dit keer het thema ‘gastvrijheid’ centraal. Om die reden is de Nevobo op zoek naar de meest gastvrije volleybalclub van Nederland.

Nodigen jullie je tegenstander na afloop van een wedstrijd uit in de kantine, klappen jullie supporters ook voor mooie acties van de tegenstander, verwelkomen jullie de scheidsrechters met een kopje koffie, kortom, komt jouw club in aanmerking voor die titel? Stuur je nominatie, voorzien van een motivatie, voor 1 februari aanstaande naar communicatie@nevobo.nl.

De beste kandidaten kunnen in februari een bezoek van onze ‘mister Hospitality’ verwachten, die jouw club tijdens een thuisdag op diverse punten van gastvrijheid komt beoordelen. De winnende club mag zich tijdens de Week van het Sportplezier verheugen op een ‘verwenprijs’ voor al haar leden!

Week van het Sportplezier
Natuurlijk kun je tijdens de Week van het Sportplezier ook met andere acties laten zien dat jouw club sportplezier hoog in het vaandel heeft staan. Dus roep je teams op mee te doen en deel alle acties online met #sportplezier. Ook met die posts zijn prijzen te winnen, dus maak er wat moois van.