Beginnerscursus Technische Commissie

Speciaal voor TC-leden om hun taken gemakkelijker uit te voeren.

Het is niet bepaald makkelijk om teamindelingen te maken, trainers te werven, met ouders en spelers te communiceren en daarnaast een mening te hebben over het technische niveau binnen de vereniging.

Vanaf 2017 verzorgt Trainerleert.nl namens de Nevobo ook beginnerscursussen voor TC-leden. Deze cursus kan worden gevolgd door TC- en/of bestuursleden van iedere vereniging en bestaat uit twee dagdelen.

In deze beginnerscursus, die voor alle technische commissieleden van toegevoegde waarde kan zijn, gaan we in op de taken van een TC, de verschillende onderdelen en komen het maken van een jaarplanning voor de TC, het omgaan met moeilijke beslissingen, het technische beleid van de vereniging aan bod. Voor zowel beginnend als ervaren TC-leden is de module waardevol..

Inhoud van de cursus

  • het vaststellen van de belangrijkste taken van een Technische Commissie
  • het maken van een jaarplanning
  • het vinden van geschikte trainers
  • trainersbegeleiding
  • het bepalen van een technische lijn voor de vereniging

Uiteraard wordt er voor elke vereniging maatwerk geleverd en wordt er specifiek gekeken naar behoeften van jouw vereniging. Dit houdt in dat de vragen die leven bij de deelnemers voorrang hebben boven het geplande programma.

Kosten

De beginnerscursus TC kost €55,00 per deelnemer. Wilt u de cursus binnen de vereniging organiseren dan kost de cursus €600,00 ongeacht het aantal deelnemers.

Subsidie Nevobo

Omdat de TC een belangrijke spil is voor het niveau binnen clubs, is er in 2017 een subsidie van € 50 per deelnemer beschikbaar.

%d bloggers liken dit: